Контакт

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ

 • АДРЕСА

  Илинденска 64, Крива Паланка, Македонија

 • ТЕЛЕФОНИ

  Скопје:
  Њујорк:

 • Е-ПОШТА

  info@pinksupport.mk

 • ВЕБ СТРАНА

  http://www.pinksupport.mk


 • СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ:

  БАНКА: УНИ БАНКА
  БРОЈ НА СМЕТКА: MK07240350100538523

КОНТАКТ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ

Полињата означени со (*) се задолжителни.